Kedves Barátaink! 

A Continental Szervezet ezekben a hónapokban készíti elő nyári szolgálatát. 35 éve így követjük a protokollt. Tájékoztatunk Benneteket, hogy most sem állítottuk le nyári táboraink és turnéink szervezését. Folyamatosan gyűjtjük a jelentkezéseket és a meghívásokat. Imádságban az Úr kezébe tettük lehetőségeinket, Őelé vittük szolgálatunkat, történjen minden az Ő akarata szerint. Ha engedi, hogy hadba szálljunk, ha megkapjuk a zöld jelzést, szeretnénk készen állni!

Dolgozunk legújabb albumunkon is, amit szeretnénk nyárra kiadni. Minden egyes dal erőteljes üzenetet, választ és bátorítást hordoz, amire szükségünk van életünk minden napján, de most főleg, ebben a nehéz helyzetben...

Bátorítunk mindnyájatokat, ne veszítsétek el bizalmatokat, erőtöket, hiteteket! Az Úr harcol értetek!

Continentals


1 %

Kérjük, hogy adód 1%-val, és bármilyen más támogatással ha teheted, segítsd Alapítványunk munkáját, hiszen a csoportokban résztvevő fiatalok nevelése, oktatása, lelki életük fejlesztése a legcsodálatosabb befektetés!

Continental Alapítvány
Adószám: 18400003-1-05

 

Köszönettel:

Continentals


Kedves Barátaink!

Elkezdődött egy új év! Teljen sok örömben, sikerben, értékes szolgálatokban!

Január első napjaiban elkezdtük a stúdiómunkálatainkat, hamarosan elkészül 19. albumunk! Még sok munka vár ránk, lépésről-lépésre haladunk. Legkésőbb a nyári koncertjeinken már a kezedben tarthatod az "Egyetlen" című új Continental cd-t!

Continentals

 


Várjuk a jelentkezőket!

Ha kedvet kaptál a Continental színeiben való szolgálatra, jelentkezzz hozzánk!

Várunk énekeseket, technikusokat, segítőket 2020-ban alakuló csoportjainkba is!


Koncertszervezés

2020-ban szeretnénk a TE településeden koncertezni!
Jövő nyári programunkra már most keressük a koncerthelyeket. Bármely magyar településre (határon belül és kívül!) elutazunk.

Hívj meg bennünket, vagy írj az org@continentalsingers.hu e-mailcímre!

Köszönjük!