MAGYAR CONTINENTAL SINGERS
3523 Miskolc Pf.: 130.
e-mail: info@continentalsingers.hu

 

1 % felajánlása

Alapítványunk hivatalosan is jogosult arra, hogy elfogadja a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlását. Kérjük, élj ezzel a nagyszerű lehetőséggel, segítsd munkánkat íly módon is.

Felajánlásoddal lehetővé teszed, hogy alapítványunk tovább élhessen, fejlődhessen, és a szolgálatunk legfontosabb színtere is növekedhet ezáltal: Az evangélium a zene nyelvén terjedhet az országban!

Nagyon szépen köszönjük a támogatásodat!

Continental Alapítvány

18400003-1-05

_______________________________________________________________________________________________________

Átformálsz album

A nyáron elhangzott "Átformálsz" című programunk továbbra is hallható a Continental legújabb CD-jén, amelyet elérhetőségeinken megrendelhetsz.


Continentals


Várjuk a jelentkezőket!

2017 nyarán a CONTINI és a Continental Singers az ország több településén adott koncertet, több ezer ember láthatta, hallhatta előadásaikat.

Folyamatosan érkeznek az újabb jelentkezők, hiszen alakulnak idei csoportjaink is már, beindult a szervezés, a zenei programok összeálíltása. Ha kedvet kaptál a Continental színeiben való szolgálatra, jelentkezzz hozzánk!

Várunk énekeseket, táncosokat, színészeket, technikusokat és segítőket a 2018-ban alakuló csoportjainkba!Koncertszervezés

2018-ban szeretnénk a TE településeden koncertezni!

Jövő nyári programunkra már most keressük a koncerthelyeket. Bármely magyar településre (határon belül és kívül!) elutazunk. Hívj meg bennünket, vagy jelentkezz ITT


hírlevél feliratkozás
Név 
E-mail 
 
felhasználó bejelentkezés
Felhasználó 
Jelszó