MAGYAR CONTINENTAL SINGERS
3523 Miskolc Pf.: 130.
e-mail: info@continentalsingers.hu

HOGYAN TÁMOGATHATOM A MAGYAR CONTINENTALS MUNKÁJÁT?

Nem tudsz énekelni, vagy nem értesz a hang-és fénytechnikához, mégis szeretnél bekapcsolódni a munkánkba? Több lehetõséged is van, hogy munkatársunk legyél.

Lelki támogatás, imádság

Nagyon fontos az imatámogatás, ez szolgálatunk alapja. Köszönjük az üzenõfalon, vagy akár e-mailben elküldött bátorítást, bizonyságokat, visszajelzéseket is!

Koncertszervezés

A Continental Singers egész évben várja azok jelentkezését, akik szívesen végeznek szervezői munkát. Az együttes minden szükséges támogatást megad ahhoz, hogy összeálljon egy sikeres koncert az ország bármely területén.

Reklámozás

Ha szívesen reklámoznád szervezetünket, örömmel küldünk reklámanyagot, amit felhasználhatsz a Continental létezésének és munkájának hirdetésére.

Anyagi támogatás

Tagjaink önmaguk járulnak hozzá a turné költségeihez, de ez az összeg a turné kiadásainak csupán csekély részét fedezi. Koncertjeink díjtalanul látogathatók, így ahhoz, hogy a szervezet továbbra is talpon tudjon maradni, szükségünk van anyagi segítségre is. Ha szívesen támogatnád Alapítványunkat, adományodat a Continental számlájára utalhatod, vagy az Iroda postacímére is feladhatod. Köszönjük szépen! Minden adományt Isten munkájába fektetjük vissza!

a Continental Alapítvány számlaszáma: 11734004-20348911 (OTP)
a Continental Singers postacíme: 3523 Miskolc, Pf. 130.

1% SZJA felajánlása

Személyi jövedelemadód alapítványoknak felajánlható 1%-ával úgy is rendelkezhetsz, hogy azt a Continental Alapítvány javára ajánlod fel. Hálásan megköszönjük, ha így teszel. Az ehhez használható adatlapot honlapunkról letöltheted.

a Continental Alapítvány adószáma: 18400003-1-05

Önkéntesség

Folyamatosan keresünk önkéntes segítőket irodai adminisztrációs munkák és próbatábori támogatói munkák elvégzésére.

Kiadványok

Kiadványaink (CD-k, DVD-k, könyvek) megrendelésével is támogathatod szolgálatunkat.

 

Köszönjük, hogy hiszel a munkánkban, és segítesz abban,
hogy Isten Igéje terjedjen Magyarországon!

hírlevél feliratkozás
Név 
E-mail 
 
felhasználó bejelentkezés
Felhasználó 
Jelszó