A legfiatalabbak bevonása a Continental szolgálatáva európai ötlet. Az elsőként Hollandiában induló Continental Kids hamar nagy sikert vívott ki magának, megnyitva ezzel az utat egész Európa, sőt, a világ minden tája felé. Egyedülálló élmény a gyermekek őszinteségével, egyszerűségével, rajongásával találkozni a színpadon. Különleges élmény, amikor Isten gyermekek és csecsemők szája által nyer dicséretet.

Magyarországon 2004-ben indult el az első Kölyök Continental csoport Rajz Józsefné Andrea vezetésével. A gyermekkórus koncertje kb. 60 perces, a dalokat egyszerűbb mozgás és jelenetek egészítik ki. A gyermekek lelkesen készülnek az előadásokra, a csoportok szakmai felkészítői pedig szavatolják a jó minőséget. A csoportok repertoárja egészen különbözik a nagyobb testvérekétől, döntően egyszerű gyermekdalokból áll. Ez azonban nem jelent komolytalanságot vagy felszínességet. A dalok által közvetített gondolatok bárki számára érthetően adják át a Biblia igazságait. Minden koncerten világos és egyértelmű evangéliumhirdetés történik, személyes példákkal, bizonysággal.

A jelentkezők körében legnépszerűbb csoport tagjai olyan páratlan élménnyel mennek haza a 10 napos turnéról, ami hosszú ideig jó hatással van személyiségfejlődésükre és Istenhez fűződő kapcsolatukra.