Hivatalosan 1990-ben alakult meg a Magyar Continental Singers. 

Nyaranta két turnét indítunk, ebből az egyik a Continental Singers csoport. Várjuk a 16 és 35 év közöttiek jelentkezését ebbe a csoportba.

A Continental Singers minden koncertje ünneplés, az élet, a reménység ünnepe. A dalok, a prózai betétek mély, bibliai mondanivalóval bírnak, mely hatására valóban életek változtak meg és emberek ezrei kaptak nem csupán zenei élményt, de lelki feltöltődést, reményt és célt az újrakezdéshez.

Egy turné nem csak a közönség felé szolgálat, hanem szolgálati lehetőség a csoport tagjai felé is, akik több hetet töltenek el együtt. Erős, megalapozott barátságok szövődnek, amelyek a turné után is megmaradnak. A sok év alatt számos vezetőt képeztünk ki, Demény Géza, Somlyai Zsombor, Weller Barnabás és Kánászi-Nédó Tibor és Szentpétery Mózes álltak az elmúlt 22 évben a felnőtt csoportok élén. 

A Magyar Continental Singers közel 37 éves történelme alatt 19 stúdióalbumot adott ki, 82 turnét szervezett, 700-nál is több fiatalra gyakorolt hatást csoportjaiban, és több mint 1300 koncertje alatt közel 300.000 ember életét érintette meg Isten üzenetével a zenén keresztül.

Mindezért Istené a dicsőség!