A Continental kezdeti éveiben a nyári csoportok zenekarral indultak turnéra. Ám 2009-ben megalakult a Continental Band, akik év közben vállalnak koncerteket. A zenészekből és énekesekből álló együttes szeptembertől egészen júniusig havonta több alkalommal szolgál, a legtöbb koncert az adventi időszakra és húsvétra tehető.

Hol lépünk fel? Gyakorlatilag bárhol: iskolában, egyetemen, gyülekezetekben, szociális intézményekben, fesztiválokon, városi rendezvényeken. A produkciót és a szakmai munkát Lukács Éva vezeti. A koncertek programja főleg régi Continental dalokat vonultat fel, a zenekar és a megszólaló énekhangok erővel telve közvetítik Isten üzenetét.

Az együttes kórusa önállóan is vállal fellépéseket, hiszen nem minden helyszín alkalmas egy nagy zenekar fogadására. Rengeteg különleges kocnerthelyszínünk volt már az elmúlt években. Mindent megoldunk, nincs lehetetlen, hiszen a szolgálat lehetőségét és sikerét semmi sem akadályozhatja.

A Continental Band 2019 decemberében ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját. Miskolcon tartottunk egy nagyszabású jubileumi koncertet - karácsonyi ünnepi hangulattal övezve.